Agyplaccblog!

Játékok, Hírek, Videók, Kúlt, Fika, Agyzsibbadás... röviden ennyi!

Partnerek

Címkék

2012.06.17. 19:02 toomi19961

Vasút a magasból!

Na szóval amit tegnap nem tudtam kirakni. Sose gondoltam hogy egyszer Minecraft-os videót fogok feltenni, de hát ezvan. :)

Szólj hozzá!

2012.06.17. 19:00 toomi19961

Tippmix tippek az EB-re! 4

Na csó! Tegnap kimaradtam a tippelgetésből (Nem is baj). Ilyen hülye meccseket! Na de a mai tippjeim:

Dánia - Németország -- A németek biztos nem állnak le. Igazából szarok a dánok csak van egy Bendtnerük. Meg egy Aggerük. De amúgy mázlicsapat. A németek meg nem arról híresek hogy elhülyéskedjék a meccseket szóval szerintem egyértelmű.

Portugália - Hollandia -- Nehéz kérdés.... nehéz kérdés. Végeredményre nem tippelek, nincs az az isten aki rávenne. Viszont mindkét csapat harcolni fog. Muszáj még Hollandia is tovább juthat, vagy akár a Németek is ki eshetnek.

  • Dánia - Németország -- V (0-1) 2.55
  • Portugália - Hollandia -- mindkét csapat lő gólt 1.55

Na puszi pacsi jó szurkolást! :)

Szólj hozzá!

2012.06.16. 15:54 toomi19961

Minecraft vasút

Na ezt tényleg csak unalmamba! :D Most látom nem lehet videót beilleszteni, na majd később!

Szólj hozzá!

2012.06.14. 22:57 toomi19961

Tippmix tippek az EB-re! 3

Na csááá! Megint nyereség :D Nadeviszont holnap nagyon nehéz meccsek lesznek, és mivel babonából nem rakok a D csoportra, ezért holnap inkább hanyagolom. 

De azért pár tipp, csak azért hogy ti nyerjetek:

  • Ukrajna - Franciaország (0-1) V 1.26
  • Svédország - Anglia (0-1) V 1.28

Na majd szombatra komoly tippekkel jelentkezek.

Szólj hozzá!

2012.06.13. 22:49 toomi19961

Tippmix tippek az EB-re! 2

Na mivan csöveskáposzták? :D Bejöttek a tippek. Ma is jött egy 500-as. Holnapi meccsek:

Spanyolország - Írország -- Ennél könnyebb nem is lehetne. A spanyoloknak győzniük kell, az íreknek pedig haza menniük. Minden versenyen van egy olyan csapat amely nem tud pontot szerezni. Na itt az írek azok. Úgyhogy a Spanyolok hendibe mehet.

Olaszország - Horvátország -- Bonyolult. A horvátok könnyedén legyőzték múltkor az íreket. Az Olaszokból meg bármit kinézek. Nagyon döntetlen szagú mérkőzés. Úgyhogy ezt is csak hendibe.

  • Spanyol - Ír -- H (0-1) 1.75
  • Olasz - Horvát -- H (1-0) 1.31

Puszi Jóéjt :)

Szólj hozzá!

2012.06.12. 23:41 toomi19961

Tippmix tippek az EB-re!

Na asszondja... eléggé bemelegedtem az utóbbi pár napba újra tippmix-ezek. Az EB miatt. 5-ször fogadtam és idáig 4 bejött. Úgyhogy ezaz EB az én EB-m.

Holnapi meccsek (06.13) Dánia-Portugália --- Nagyon nehéz meccs. Igázából nem merek nagyon tenni erre a meccsre. A Dánok kiszámíthatatlanok. De azért a tippem:

  • Dánia - Portugália (0-1) V 1.21
  • Hollandia - Németország (melyik csapat szerzi az 1. gólt) V 1.8

Hollandia - Németország --- Még nehezebb. 

Felelősséget nem vállalok!! :D

Szólj hozzá!

2012.06.12. 23:22 toomi19961

Rég írtam!

Húú, most nézem milyen rég írtam ide... és nem is fogok! Bu damm tss!

Szólj hozzá!

2012.03.23. 16:19 toomi19961

Bánk Bán nagyon rövid változata!

Sok helyen olvastam a Bánk bán rövidített verzióját, de feladtam. Mindenhol máshogy írják. Aztán elolvastam a könyvet. Nekem nagyon nem tetszett. De mindegy. Így legalább összetudtam rakni egy nagyon rövid vázlatot azoknak, akiknek tényleg csak a lényeg kell

Szereplők: II. Endre (András) a Magyarok királya -- Gertrudis, királyné -- Béla, Endre, Mária – kisgyermekeik, -- Ottó, Berchtoldnak, a merániai hercegnek a fia, Gertrudisnak testvéröccse -- Bánk bán, Magyarország nagyura -- Melinda, a felesége -- Soma, fiacskájok -- Mikhál bán, Simon bán – Melinda bátyjai -- Egy zászlósúr -- Petur bán, bihari főispán -- Myska bán, a királyfiak nevelője -- Solom mester, ennek fia -- Bendeleiben Izodóra, türingiai leány -- Biberach, egy lézengő lovag -- Tiborc, paraszt,, "hűséges szolga" --

I. Fejezet: II. Endre csatában van. Amíg Endre csatában van Bánk gyakorolja Magyarországon a hatalmat. Endre felesége, a királyné (Gertrudis) viszont elküldi Bánkot országjárásra. Egyszer csak Bánk váratlanul visszatér. Eközben Ottó (Gertudis öccse) elakarja csábítani Melindát (Bánk Feleségét). Biberach és Ottó jó barátok. Biberach porokat ad Ottónak hogy elhódíthassa Melindát

II. Fejezet: Petur (Főispán) házában politikai összeesküvés zajlik. Bánkot is ide hívják, ő azonban csendre inti őket. Biberach megérkezik és elmondja Bánknak hogy Ottó és Melinda együtt vannak (a por miatt) és Bánk egyből hazamegy.

III. Fejezet: Melinda Bánk bocsánatáért könyörög (hiszen ő nem tehetett semmiről) Be is bizonyosodik hogy Melinda ártatlan. Feltűnik Tiborc aki elárulja hogy Bánknak hogy lopásra adta a fejét, hisz éhezik és még sok sorstársa is (Gertrudis rossz politikája miatt). Bánk ráismer Tiborcra (Tiborc mentette meg régebben Bánk életét). Ottó a nővére elől menekül és közben találkozik Biberach-al akit megkér Ottó hogy segítsen kimászni a helyzetéből, Biberach azonban már nem segít neki. Ekkor Ottó hátba szúrja Biberach-ot.

IV. Fejezet: MIkhált és Gertudist letartóztatják. Bánk pedig felindultságában megöli Gertudist. A lázadók betörnek a palotába.

V. Fejezet: A király (II.Endre) hazaérkezik a győztes csatából. Hallja felesége halálhírét, és a gyilkost keresi. A lázadók csak tagadnak, míg Bánk tényleg magára nem vállalja. Endre párbajra hívja Bánkot. Endre helyett Solom -mal fog megküzdeni Bánk, amikor is Myska tudatja mindenkivel hogy a királyné ártatlan (az altatóknak köszönhetően). Mikhál felajánlja Bánk fiát (Somát) Endrének. Ekkor Tiborc hazahozza Melinda holttestét. Ugyanis Ottó emberei felgyújtották Bánkék házát. A király megengedte hogy tisztességben eltemethesse Melindát. Na ennyit kell tudni a Bánk bánról! Csaa!

Szólj hozzá!

2012.03.14. 22:40 toomi19961

Újra itt... Március 15.

Na csaa! Kicsit hanyagoltam a blogot időhiányába. Majd egy hónapja írtam és azóta sok minden történt... Pl.: Harmadik lettem Magyar Bajnokságon :) Március 15.-e előtt állunk egy nappal. Ez már nem ünnep. Sajnos... Már csak arról szól hogy ki hova megy tüntetni. Ez elég nagy szégyen. Énse ünneplek má'. Inkább kosarazok meg sörözök. Már undorító hogy ezt a napot használják fel "ünneplés" néven az idióta tüntetésükhöz. A viperás berohangáláshoz már nem is szólok. UNDORÍTÓ, SZÁNALMAS, PFÚÚÚJ! :D Na jóét fiaim.

Szólj hozzá!

2012.02.23. 20:06 toomi19961

Óda a nyugati szélhez - Elemzés

Percy Bysshe Shelley Emelkedett, Ünnepélyes hangvétel -Versformája: 5 rész - egyforma (4 tercina + 2 sor) -Képáradat, sorátlépések -Bonyolult mondatok, lendület 1-3 rész: Hasonlóak - Felszólítással zárulnak -A szelet mitikussá növeli 1. Rész: A Földön mutatja be a szél munkáját Megőrzi magát jövő tavaszra 2. r.: Az égen mutatja 3. r.: A vizet mutatja be (tengerekbe, óceánokba) 4 r.: azonosulnak a széllel Szabadság megjelenése 5 r.: Cél - gondolatai mindenkihez eljussanak Hirdethesse: "Késhet a Tavasz, ha már itt a Tél" Hatás: Elgondolkodtat, Lezáratlan a vers

Szólj hozzá!

2012.02.12. 22:35 toomi19961

Zene Zene Zene... Túl Underground

Felpörögtek az események... Második napja függök a Reason 5-ön. Olyan beatokat csináltunk hogy fúúú. Kettő darab zenét csináltam amit jövőhét végén fölbaszok YouTube-ra. Intro, Beat, Külvilág, Ilyennek születtem. Ezt a négy számot fogom elkészíteni. Kurva jó lett. Ez a kettő legalábbis. Na tovább függök. Hétvégén Fotózás lesz... Máris készülnek a fotók a zenék elejére... :) Na Csaa!

Szólj hozzá!

2012.02.10. 22:34 toomi19961

Most fogok megőrülni...

Köcsög, kibaszott gyakorikérdések (Így kisbetűvel) már faszom kivan hogy 3 kérdésre válaszolok azt már letiltanak, mer nem odaillőt válaszoltam... Rohadjatok már szét ti kis faszopó köcsög buzi nyomorékok. Nem hiszem el hogy nem lehet egy kibaszott igaz választ adni, mert már rögtön jönnek hogy kiírtad hogy hülye és már csúnyának számit..... Fúúúúú... Kibaszott geci embert aki feltalálta ezt a szart geci... Úgy pofánbasznám valamivel, hogy a kurva anyja nem ismerné fől... kiba... fasszop... kis... KURVA ANYÁD! Elnézést, ennek ki kellett jönnie :) Csóó

Szólj hozzá!

2012.02.09. 14:31 toomi19961

1 Hónapos...

Egy hónapot már túlélt a blogom. Ennek örömére:

Szólj hozzá!

2012.02.08. 17:29 toomi19961

Asszem ebből Vlog lesz...

Új ötlet!!! Vlog... Végérvényesen abbahagytam a játéktesztelést és új vizekre evezek. Vlog. Igen. Ez lesz az. Érzem benne az erőt! :) Na hajrá...

Szólj hozzá!

2012.02.06. 12:07 toomi19961

Helyzet

Nem jó ez így. Videóötlet? Semmi... Pedig úgy csinálnék... Mondjuk valami "Best Of"-ot.. Megtetszett ez a vágásos, videószerkesztéses hepajkodás... Elsősorban magam szórakoztatására. Senki nem élvezi úgy az egészet mint én. Elképesztő paradox hókatasztrófa... Anyád! Itt valami nagy szervezkedés van készülőben. Nem is értem. Télen hideg meg hó. Eszméletlen. A kutya fáját. Na de most komolyan... mást nem is lehet hallani. Blöá. Mivan a Malévval? A bűnözőkkel? A politikusokkal? Ja az most nem érdekes. Az inkább hogy hócunami van. Télen. Eddig mindenki azért sírt mer' nem esett (hullt), meg lágy idő volt. Most meg hogy leesett az első említésre méltó hó, mindenki csodálkozik. "Atya világ Abádszalókon 7,5 centis hó esett". Erről is a Fidesz tehet. Meg a BKV. Annyi...!

Szólj hozzá!

2012.02.05. 22:45 toomi19961

Best of HErBY

HErBY legjobb pillanatai... :) Hirtelen felindulásból csináltam, mivel nem csinálok több játéktesztet... Mi a faszt kéne csinálni? Ááá csináljunk HerBY best videóiból egy best-et! Nagyszerű ötlet... :) Szerintem jól sikerült.

Szólj hozzá!

2012.02.04. 17:40 toomi19961

Lenovo Z575 Laptop bemutatás

Ezt a videót még Január elején csináltam, csak elfelejtettem kirakni... Unatkoztam :)

Szólj hozzá!

2012.02.04. 17:11 toomi19961

Ennyi volt...

Bizony. 4 Játékot tudtam mindössze feltölteni. Többet nem fogok. Nincs új játék, nem tudok telepíteni, szar játékok vannak. Szóval ennyi... Kitalálok valami mást amit feltöltök. Csak már ideje lenne kitalálni. Agyalok :) Csaa

Szólj hozzá!

2012.02.03. 14:55 toomi19961

Ötletszünet meg anyád!

Nincs ötletem milyen videót készítsek... Kurva tél bazzd :)

Szólj hozzá!

2012.01.28. 21:56 toomi19961

Guitar Hero 6 ZTE Blade-en!

S íme a Guitar Hero 6 ZTE-re. Valószínűleg megváltoztatom a videók nevét is. Nem ZTE Blade-re hanem Androidra. Na ennyi. Csaa

Szólj hozzá!

2012.01.27. 21:11 toomi19961

Guitar Hero 6!

Holnap valószínűleg jön a Guitar Hero 6 ZTE Blade-re videó. Annyi! Puszi Pacsi.... :)

Szólj hozzá!

2012.01.23. 13:58 toomi19961

Indavideón is!

Két videót (Guitar Hero 5, NFS Shift) már feltöltöttem Indára... Érdekes hogy nincsenek ilyen témájú videók Indavideón, ezért szerintem többen fogják megnézni. Csaa

Szólj hozzá!

2012.01.22. 09:58 toomi19961

Indavideón, Videán, meg egyéb helyeken is!

A következő héten elkezdem feltölteni Indavideóra, Videára a videókat. Szerintem nagyobb sikerük lehetne mint Youtubeon... Na Mindegy... Csaa

Szólj hozzá!

2012.01.21. 17:23 toomi19961

Guitar Hero 5 ZTE Blade-en

Itt a Guitar Hero 5. Elég alap dalok vannak benne, de azért ellehet vele szórakozni... (Első 3D-s videóm) :)

Szólj hozzá!

2012.01.21. 14:47 toomi19961

Fantasztikus Győzelem

Tegnap a Magyar férfi kézilabda válogatott megverte a Franciákat 26-23-ra! Elképesztő a győzelem ahhoz mérten hogy a franciák Európa- Világ- és Olimpiai bajnokok! Szép volt fiúk!!! A meccs összefoglalója:

Szólj hozzá!